Verzending en retouren

Verzenden

Bestellingen worden in principe de volgende werkdag bezorgt als u voor 19:30 uur heeft besteld. De leveringen worden gedaan door DHL en PostNL. Op de digitale pakbon die u ontvangt staat de track en trace link waarmee u de zending kunt volgen.  

Voor producten die niet DHL/POSTNL geleverd kunnen worden vanwege formaat of gewicht werken we samen met De Klok Logistics. Ook deze leveringen zijn te volgen met Track and Trace systeem. 

 

Worden er verzendkosten berekend?

Wat verzendkosten betreft hanteren wij een eenvoudige aanpak. Alle bestellingen binnen Nederland met een waarde van € 75,00 ex. BTW of hoger versturen wij gratis.

Een bestelling met een orderwaarde lager dan € 75,00 ex. BTW, berekenen wij een bijdrage in de kosten voor de verzending. Deze kosten bedragen € 5,74 ex. BTW en € 6,95 incl. BTW.

De verzendkosten naar België bedragen € 9,95 ex. BTW. Conform de regels van de belastingdienst rekenen wij BTW over de verzendkosten.

 

Retourneren

Wilt u producten retourenen neem dan eerst even contact met ons op. Dan kijken we in overleg hoe we dit het beste kunnen organiseren.